Jurija gagarina, Novi Beograd
+381 63 267 200
+381 63 267 200
rentacarbeogradoffice@gmail.com
00:00 - 24:00

Politika privatnosti

Znamo koliko je privatnost naših korisnika bitna

Zato je čuvamo

Ovim tekstom želimo da objasnimo na koji način prikupljamo, čuvamo i koristimo podatke korisnika naše web prezentacije.

Ova politika privatnosti se odnosi na sajt i sve naše usluge.

Podaci koje prikupljamo

Lični podaci koje korisnici obezbeđuju direktno nama

Možemo prikupljati lične podatke korisnika na različite načine. Na primer, prilikom posete sajtu, popunjavanja kontakt ili booking formulara, kao i preko društvenih mreža.

Korisnicima se mogu tražiti ime, prezime, adresa, grada, datum rođenja i e-mail adresa. Prilikom izbora usluge korisnicima se može tražiti i broj telefona zarad postizanja lakše komunikacije.

Takođe, svako može posetiti sajt bez ostavljanja bilo kakavih podataka.

Podaci koji nisu lične prirode i odnose se na korišćenje naših usluga

Prikupljamo ne-lične podatke korisnika u trenutku posete i interakcije sa sajtom. Ti podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o operativnom sistemu, internet provajderu i druge slične informacije.

Korišćenje i zaštita podataka koje prikupljamo

Lične i ne-lične informacije o korisnicima koristimo za: registrovanje korisnika za određenu uslugu, realizaciju usluge, razumevanje načina na koje korisnici koriste naše usluge i sajt, kako bismo ih poboljšali i unapredili.

Mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo, ne delimo i ne pokazujemo lične podatke korisnika trećim stranama. Pri tom, ozbiljno shvatamo zaštitu podataka i ulažemo veliki napor da informacije koje dobijemo od svakog korisnika budu maksimalno zaštićene i sigurno čuvane.

Svaki korisnik ima pravo da zahteva detalje o informacijama koje prikupljamo o njemu i da traži od nas da ispravimo eventualne greške u tim informacijama, ili da traži njihovo brisanje iz baze podataka.

Kolačići, pikseli, dodaci za društvene mreže

Ovaj sajt, kao i gotovo svi drugi profesionalni sajtovi, koristi kolačiće, piksele i dodatke za društvene mreže.

Kolačići su male datoteke u kojima se čuvaju informacije o računaru, mobilnom telefonu ili drugom uređaju, u cilju poboljšanja onlajn iskustva korisnika. Upotreba kolačića može se regulisati u podešavanjima na pretraživaču. Treba znati da će deaktivacija kolačića uticati na funkcionalnost ovog sajta i mnogih drugih sajtova.

Kolačići performansi koje obezbeđuje Google Analitics omogućavaju nam da analiziramo kvalitet sajta, kao i da otkrijemo greške.

Tako možemo da vidimo da li su korisnici posetili našu web prezentaciju ranije, kojim stranicama posetioci najčešće pristupaju i koliko vremena provode na svakoj stranici i tako nam pokazuju koji su delovi sajta najpopularniji.

Koristimo Google oznake za ponovno oglašavanje koji nam omogućavaju da korisnicima prikazujemo oglase, a na osnovu njihovog prethodonog iskazanog interesovanja za određene usluge na našoj web prezentaciji.

Takođe koristimo tehnologiju zvanu pikseli (Facebook, Google), koja prenosi informacije sa uređaja na server.

Pikseli mogu da budu ugrađeni u sadržaj, video zapise i e-poruke i mogu da dozvole serveru da čita određene tipove informacija sa uređaja, da sazna kada ste pogledali određeni sadržaj ili određenu e-poruku, da utvrdi vreme i datum kada ste pogledali piksel, kao i IP adresu uređaja.

Koristimo piksele u različite svrhe, da bismo analizirali korišćenje naših usluga i (u kombinaciji sa kolačićima) da bismo obezbedili sadržaj i reklame koje su za korisnike najrelevantniji.

Na ovom sajtu, takođe, koristimo dugmiće i/ili plaginove za društvene mreže koji omogućavaju korisnicima da se povežu sa svojim nalozima na razne načine.

Promene u politici privatnosti

Imamo diskreciono pravo da ažuriramo ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Zato preporučujemo korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu kako bi ostali informisani.

Korišćenjem ovog sajta korisnici prihvataju ovu politiku privatnosti i sve moguće njene izmene.

Za sve nejasnoće – ovo su naši kontakt podaci

Za sva dodatna pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti dostupni su email adresa:deltarent.beograd@gmail.com, kao i br. telefona: +38163267200.

Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 06.01.2019.

Copyight 2019 | Rent a Car Gold
Call Now Button